Senior servicemanager

WVI Professionals
Diemen

Beschrijving:

Als Senior Servicemanager ben jij de held(in) die onze klanten en installateurs met elkaar verbindt. Jij zorgt ervoor dat klachten snel en efficiënt worden afgehandeld, zodat onze klanttevredenheid door het plafond gaat. Je maakt service cases aan en begeleidt onze klanten van klacht tot oplossing. En dat doe je niet alleen, je houdt ook grip op alle storingen en regelt de administratieve afhandeling na elke succesvolle interventie. Na afloop zorg je ervoor dat de voorraden van onze installateurs worden aangevuld, zodat we onze hoge servicelevel kunnen waarborgen.

Je komt terecht in een team van 4-8 collega’s die nuchter zijn, met een sterke teamspirit en vooral veel humor. We staan altijd voor elkaar klaar, dus verwacht hier geen stijfheid, maar een sfeer waarin je jezelf kunt zijn en waar je je kennis kunt delen. En ja, onze koffie is ook best te doen!

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match:

– Een aanpakker met een flinke dosis humor en klantgerichtheid. Geen probleem is jou te groot, als het maar met een lach kan!

– Je hebt minimaal een HBO-opleiding en ervaring als servicemanager.

– Communicatief vaardig en stevig in je schoenen, want als dingen soms niet gaan zoals gepland, weet jij hoe je dat moet oplossen.

– Affiniteit met installatietechniek? Dat is een pré, maar geen must. Je enthousiasme en leergierigheid zijn minstens zo belangrijk!

– Je geniet van een startup-achtige omgeving en deelt graag je kennis. We zijn tenslotte allemaal aan het leren en groeien.

– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift. Een goed gesprek is goud waard!

Dit bieden wij

– Een salaris tussen € 3.700,- en € 4.200,- per maand (40 uur), afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

– Maar liefst 25 vakantiedagen om je batterijen weer op te laden.

– Een reiskostenvergoeding, want we willen dat je veilig en snel bij ons komt.

– Een pensioenregeling, zodat je ook aan later denkt.

– De mogelijkheid tot een leaseauto (bij vast dienstverband) of leasefiets. Kies maar wat je het leukste vindt!

– Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Want wie zegt dat leren stopt na school?

– Een gezellig team van toffe collega’s. We zijn een beetje zoals een goed team in een sitcom: veel humor en altijd voor elkaar klaarstaan!

– Doorgroeimogelijkheden binnen ons snelgroeiende bedrijf. De lucht is de limiet!

– Leuke teamuitjes. Want hard werken moet ook beloond worden met wat plezier!

Ben jij de Senior Servicemanager die wij zoeken? Solliciteer nu en groei met ons mee! We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen te werken aan een stralende toekomst!

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.

Gegevens:

Locatie: Diemen

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 139285

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer