Sales manager Software

WVI Professionals
Nieuwegein

Beschrijving:

Ben jij een gedreven professional die de groei van een organisatie kan stimuleren? Heb je een passie voor het onderhouden van klantrelaties en het vinden van oplossingen voor complexe uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Sales Manager Software ben jij de sleutel tot onze groei en klanttevredenheid. Jij beheert een portefeuille van klanten en onderhoudt regelmatig contact met hen. Met jouw inzicht in de uitdagingen waarmee corporaties te maken hebben, ben je in staat om hen de juiste oplossingen te bieden. Jouw doel is helder: contractverlengingen realiseren en de klanttevredenheid verhogen van een 7,5 naar een 8+. Daarnaast denk je proactief mee met jouw klanten en identificeert strategische mogelijkheden die hen verder helpen.

Je krijgt de unieke kans om de functionaliteiten en eigenschappen van ons product op alle niveaus duidelijk uit te leggen en te presenteren. Het behalen van commerciële doelen op zowel korte als lange termijn is jouw verantwoordelijkheid, en jij bent de drijvende kracht achter het voortzetten van het succes van onze organisatie.

Verantwoordelijkheden:

Beheren van key accounts en het onderhouden van sterke klantrelaties.

New business genereren.

– Begrijpen van de markt en de uitdagingen binnen de corporatiewereld.

– Bieden van passende oplossingen aan klanten, afgestemd op hun behoeften.

– Behalen van doelstellingen zoals contractverlengingen en het verhogen van klanttevredenheid.

– Proactief meedenken met klanten over strategische mogelijkheden en verbeteringen.

– Realiseren van commerciële doelen op zowel korte als lange termijn.

– Vergroten van klanttevredenheid door persoonlijke aandacht en opvolging en ondersteuning van het team..

– Ondersteunen en continueren van het succes van de organisatie door samenwerking met interne teams.

Aansturen van de sales teams en samenwerken met het Customer Success Management team.

– Rapporteren aan de Sales directeur over voortgang en resultaten.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match?

– Je hebt een HBO of WO-niveau.

– Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende (binnen de softwaresector of bij woningcorporaties is een pré, maar geen vereiste)

– Je beschikt over een positieve, zelfstandige en ondernemende instelling.

– Je bent enthousiast en jouw energie draagt bij aan onze ambitieuze groei.

– Je hebt commerciële vaardigheden en kunt op verschillende niveaus communiceren met bestuurders en andere stakeholders.

– Je bent een peoplemanager met leidinggevende skills en weet teams te motiveren.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie binnen een dynamische omgeving waar jouw bijdrage daadwerkelijk impact heeft. Je komt terecht in een ambitieus team dat streeft naar groei en klanttevredenheid. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten?

Solliciteer dan nu en word onze nieuwe sales manager! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe en wie weet word jij onze nieuwe aanwinst in ons team.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.

Gegevens:

Locatie: Nieuwegein

Functie groep: Sales

Specialiteit: Overig

Ref nr: 139366

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31365254935

Solliciteer