Online Marketeer – Diemen

WVI Professionals
Diemen

Beschrijving:

Ben jij een enthousiaste en creatieve online marketeer met een passie voor techniek? Wil je samen met ons de wereld een beetje warmer maken? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een (mede)verantwoordelijke voor onze marketingactiviteiten. Dus, trek je marketinghacks maar aan en lees snel verder!

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige rol ben jij de drijvende kracht achter onze marketingstrategie. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en uitbouwen van klantrelaties, terwijl je tegelijkertijd de verkoop van onze producten en diensten een flinke boost geeft. Je houdt je bezig met uiteenlopende vormen van (online) marketing, en zorgt ervoor dat we onze bedrijfsdoelstellingen behalen. Ja, dat betekent dat je af en toe de cijfers moet bekijken, maar geen zorgen – je hoeft geen rekenwonder te zijn!

Je bent niet alleen een strateeg, maar ook een doener. Je voert de strategie uit en anticipeert op tussentijdse resultaten. Kansen in de markt zie je als een schatkist die je met beide handen grijpt. En als dat niet genoeg is, rapporteer je ook nog eens over de voortgang. Je bent eigenlijk onze marketingpiratenkapitein, die altijd op zoek is naar nieuwe avonturen!

Natuurlijk sta je er niet alleen voor! Waar nodig werk je samen met professionals op het gebied van UX, UI, SEA en SEO. De traditionele marketingcommunicatie is ook een belangrijk onderdeel van jouw rol. Elke maand zorgen wij voor een sprankelende advertentie in het magazine, en jij bent degene die dat tot leven brengt! Dus, als je ooit hebt gedroomd van een carrière als advertentie-kunstenares of -kunstenaar, dan is dit je kans!

Functie eisen:

Jij bent de ideale kandidaat als jij:

  • Een relevante hbo-opleiding (marketing/communicatie) hebt afgerond, bij voorkeur met 2+ jaar werkervaring.
  • Over een vlotte pen beschikt en de kunst van het schrijven beheerst. Of zoals wij het zeggen: je kunt woorden laten dansen!
  • Kennis hebt van diverse online marketingtools zoals Google Analytics, Google Ads, MailChimp, Canva en Salesforce. Of je bent supergemotiveerd om deze kennis op te doen – wij staan voor je klaar!
  • Klantwensen kunt onderzoeken en het creatieve proces van productontwikkeling en proposities overziet. Je bent als een detective, maar dan met een flair voor marketing!
  • Creatief en resultaatgericht bent en niet bang om de mouwen op te stropen. Samenwerken is de sleutel tot succes; je snapt dat als geen ander!
  • Affiniteit hebt met techniek en de installatiebranche. Want, laten we eerlijk zijn, een beetje kennis van deze sector kan nooit kwaad! Bonuspunten als je al eens een schroevendraaier hebt vastgehouden.

Wat bieden wij jou?

Jouw inzet belonen we graag! Daarom kun je rekenen op:

  • Een functie voor 32-40 uur per week met een salaris tussen de € 3.000,- en € 3.750,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring).
  • Reiskostenvergoeding, pensioen, vakantiegeld en maar liefst 25 vakantiedagen. Tijd om te ontspannen, want je hebt het verdiend!
  • Ontwikkelmogelijkheden en ondersteuning bij studie is bij ons vanzelfsprekend. We willen dat je blijft groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Want wie wil er nou niet blijven leren?
  • Betrokken collega’s; bij ons hangt een gezellige sfeer waar je jezelf kunt zijn. En wie weet, misschien delen we binnenkort wel een lunch met de beste broodjes van Diemen! (We hebben gehoord dat ze daar zelfs een broodje met extra liefde maken!)

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer nu! We kunnen niet wachten om jou in ons team te verwelkomen! Samen maken we de wereld een stukje warmer!

Tot snel, toekomstige collega!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.

Gegevens:

Locatie: Diemen

Functie groep: Marketing en Communicatie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 139314

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31365254935

Solliciteer