Netwerk- en Systeembeheerder

WVI Professionals
Heerenveen

Beschrijving:

Ben jij een enthousiaste professional met ervaring in systeembeheer en netwerkkennis? Heb je een passie voor technologie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als netwerk- en systeembeheerder werk je binnen een team van 10 collega’s. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van onze netwerk- en systeeminfrastructuur. Onze systemen draaien in twee Equinix-datacenters. Je zorgt ervoor dat de ICT-systemen optimaal functioneren, waaronder een VMware-omgeving en Azure Active Directory. Ervaring met deze systemen is dan ook een vereiste. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te breiden door middel van trainingen en cursussen. In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van incidenten. Verder zorg je ervoor dat de systemen blijven voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Je documenteert de IT-systemen en processen voor jouw klanten zorgvuldig. Bovendien kun je betrokken zijn bij projecten, migraties en veiligheidsuitdagingen, waardoor deze functie dynamisch en uitdagend blijft. Je werkt oplossingsgericht en streeft ernaar samen met je team de beste resultaten te behalen op een efficiënte manier.

Functie eisen:

Wat neem je mee?

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4, bij voorkeur in ICT;
  • Ten minste drie jaar werkervaring als netwerk- en systeembeheerder;
  • Ervaring en kennis van Windows-omgevingen, Active Directory en VMware;
  • Bekendheid met virtualisatie en netwerken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou?

  • Een aantrekkelijk salaris met groeimogelijkheden;
  • 28 vakantiedagen* en vakantiegeld;
  • Pensioenregeling en vergoeding voor reiskosten of dienstreizen;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via opleidingen en cursussen;
  • Kansen om door te groeien binnen het bedrijf;
  • Flexibiliteit om af en toe vanuit huis te werken.

*Op basis van een fulltime dienstverband

Over de organisatie:

Wij zijn een klantgerichte organisatie die maatwerk HRM/ERP-oplossingen levert aan groothandels, productie- en servicebedrijven, en financiële dienstverleners. Daarnaast bieden we ook maatwerksoftware voor onze klanten. Dankzij ons professionele datacenter kunnen wij onze software in de cloud aanbieden en kunnen klanten hun eigen software bij ons laten hosten. Klantgerichtheid, behulpzaamheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Wij behouden de waarden en mentaliteit van een traditioneel familiebedrijf. Met bijna 110 medewerkers werken wij vanuit onze kantoren in Heerenveen, Woerden, Deventer en Eindhoven. Wij zijn een stabiel bedrijf met een no-nonsense cultuur waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Je krijgt de kans om je eigen ambities te realiseren. Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en actief in diverse sectoren.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.

Gegevens:

Locatie: Heerenveen

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Salaris: €3000,- tot €4300,-

Ref nr: 139018

Contactpersoon:

Naam: WVI Professionals Kandidaten

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31363030940

Solliciteer