Management Assistent – Parttime

“Office management”

WVI Professionals
Zaandam

Beschrijving:

Ben jij die betrokken collega die als Management Assistent & Receptionist hét visitekaartje van onze organisatie wil zijn? Hou jij ervan om je helemaal te storten in de complexe puzzel van agendabeheer en het plannen en boeken van reizen? En dat alles binnen een dynamisch bedrijf? Dan is deze rol echt iets voor jou!

Jouw uitdaging

In de rol van Management Assistent & Receptionist ben je drie dagen per week ons eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Je ontvangt bezoekers met een warm welkom en zorgt ervoor dat ze op correcte wijze worden aangemeld en bij vertrek weer worden afgemeld. Ook neem je de centrale telefoon aan en verbind je door naar de juiste collega. Je beheert de algemene e-mail van de organisatie en zorgt ervoor dat binnenkomende correspondentie bij de juiste collega terechtkomt.

 

Maar dat is nog niet alles! Jij bent ook de steun en toeverlaat voor ons Management Team (MT) . Je verzorgt de planning en organisatie van afspraken, wat vaak creativiteit vraagt door de complexiteit van de aanvragen. Daarnaast plan en organiseer je de reizen voor het MT in samenwerking met onze reispartner. In onze kleine organisatie doen we het samen, dus als jij taken hebt waar je energie van krijgt, kijken we samen hoe we daar invulling aan kunnen geven.

 

Waar ga je werken:

Wij zijn een vooruitstrevende organisatie in de levensmiddelenbranche en produceren hoogwaardige hartige smaakstoffen voor een breed scala aan levensmiddelen zoals snacks, vleesvervangers, kant-en-klaar maaltijden, soepen en sauzen. Onze producten worden wereldwijd verkocht aan producenten van levensmiddelen. Bij ons draait alles om kwaliteit en innovatie, en we zijn op zoek naar iemand die onze waarden deelt.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match:

 

– Je hebt hbo werk- en denkniveau.

– Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een relevante rol.

– Je bent ervaren met Word, Excel, Outlook, en andere gangbare software.

– Je bent een energieke persoonlijkheid die het beste past in een kleine, betrokken organisatie.

– Je spreekt zowel Nederlands als Engels, in woord en geschrift.

– Humor, flexibiliteit en nuchterheid zijn woorden die jouw karakter omschrijven.

– Jij krijgt energie van het ondersteunen van collega’s en werkt graag samen.

Wat wij bieden

– Een dynamische en innovatieve productieorganisatie waar je jouw stempel op kunt drukken.

– Ruimte voor professionele ontwikkeling en opleiding, zodat jij kunt groeien in je rol.

– Een competitief salaris dat passend is bij jouw ervaring.

– Dertig vakantiedagen om goed voor jezelf te zorgen.

– Een bonusregeling die je inzet beloont.

– Jouw eigen bijdrage voor de pensioenregeling is slechts 5%.

– Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer of een volledige vergoeding van de OV-reiskosten.

– Een fietsplan om duurzaam naar het werk te komen.

 

Waarom kiezen voor ons?

 

Door bij ons te werken, word je onderdeel van een betrokken team waarin jouw inbreng waardevol is. De samenwerking met je collega’s is hecht, en we moedigen creativiteit en initiatief aan. Jouw rol als visitekaartje is cruciaal voor ons succes, en we zijn op zoek naar iemand die deze verantwoordelijkheid met enthousiasme aangaat.

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Als jij jezelf herkent in het profiel, aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze rol. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te verwelkomen in ons team!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.

Gegevens:

Locatie: Zaandam

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 139368

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31365254935

Solliciteer