Junior Accountmanager

januari 17, 2023 0 Reacties

“Junior Accountmanager”

WVI Professionals
Amersfoort

Beschrijving:

Wil je ook ‘’haantje de eerste’’ zijn en aan de slag als Junior Accountmanager bij onze opdrachtgever?

 

Onze klant in de vastgoed heeft o.a. kantoren in Amersfoort, Amsterdam en diverse andere locaties. Zij zijn op zoek naar nieuw talent die zich willen ontwikkelen in de vastgoed. Het salaris ligt tussen de € 2.700,- en € 3.400,- exclusief trainingen & cursussen waarbij je jezelf kan ontwikkelen. Om het nog mooier te maken staat hybride werken hoog in het vaandel. Als jij bereidt bent om minimaal 2 dagen op kantoor te werken, mag je de rest thuis werken!

 

Wat ga je zoal doen?

In deze functie krijg je al veel verantwoordelijkheid. Je vult je eigen agenda! Je krijgt alle vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Om te voorkomen dat een woning lang leeg staat, ga jij samen met jouw collega’s aan de slag want jij bent immers verantwoordelijk voor de verhuur en leegstand. Zo ijverig als je bent, regel je je eigen portefeuille om o.a. de opdrachtgevers zo goed mogelijk te leren kennen. Hiernaast ben jij een ondernemend type. Het zou van pas zijn als je een actieve rol hebt bij de uitbouw van relaties.

 

Maar ook;

 • Werk samen met verhuurexperts om acties te ontwikkelen, voor de verhuur van de woning.
 • Debiteurenbeheer na 3 maanden achterstand, contact met incassobureaus
 • Afhandelen van klachten van bewoners (bijv. overlast) Jij bent het eerste aanspreekpunt
 • 4 kwartaal overleggen per jaar waarin leegstand en debiteurenbeheer worden toegelicht
 • Objecten met VvE en woon je vergaderingen bij, je rapporteert aan opdrachtgevers /stakeholders
 • Behandelen van een huuropzegging

 

Het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden is enorm belangrijk voor junioren en de opdrachtgever zal je hierin inspireren. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, met name de ontwikkeling tot Senior Accountmanager.

 

Als Junior Accountmanager ben jij de gesprekspartner van de vermogensbeheerder van de opdrachtgever. Je krijgt opdrachten zoals het geven van huuradvies, budgetbewaking en klantbewakingsopdrachten.

 

Wie zijn je collega’s?

Je werkt nauw samen met Accountmanagers en collega's van Technisch beheer, verhuur specialisten en de klantcontactafdeling. Vermeldenswaard is ook dat onze klant, medewerkers veel vrijheid geeft om hun eigen roosters te maken en hun werk te organiseren. Werkplezier staat voorop en dat zie je terug in de gemiddelde anciënniteit van medewerkers, momenteel 7 jaar!

Functie eisen:

Enige functie wensen:

Als junior accountmanager bij REBO Groep in Amersfoort of één van de andere locaties, is het natuurlijk wel handig om de taken goed te kunnen uitvoeren! Dus vragen wij het volgende van jou, zodat je met plezier je werkt kunt doen:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Affiniteit met vastgoed!
 • Ervaring binnen de vastgoedbranche of zakelijke dienstverlening is een pre, bijvoorbeeld bij een bank, een reisbureau of een uitzendbureau
 • Commercieel gedreven, je gaat graag het gesprek aan en denkt in oplossingen
 • Administratief gestructureerd

Als Junior Accountmanager bij onze client in Amersfoort of één van de andere locaties, vinden zij het belangrijk dat je goede voorwaarden geboden krijgt. Zij zorgen goed voor de collega’s en daarom bieden zij jou het volgende:

 

 • Salaris tussen € 2.700,- en € 3.400,-
 • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
 • Trainingen & cursussen gericht op ontwikkeling en een account op online leerplatform Goodhabitz
 • Een rol met veel zelfstandigheid en tegelijkertijd een accountmanager die je de kneepjes van het vak leer
 • Mogelijkheid om 3 dagen thuis te werken, minimaal 2 dagen op kantoor

 

Als je snel reageert of solliciteert dan komt het ‘’vastgoed’’!!!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Amersfoort

Functie groep: Finance

Specialiteit: Overig

Ref nr: 129276

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31365254935

Solliciteer