IT Consultant

WVI Professionals
Nieuw-Vennep

Beschrijving:

Als IT Consultant ben je het aanspreekpunt voor een afwisselende mix van klanten voor uitdagende technische vraagstukken. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid en voert projecten zowel zelfstandig als in teamverband uit en zorgt voor een goede afloop. Zo begeleidt je bijvoorbeeld cloudmigraties en ben je verantwoordelijk voor het operationeel beheer van de IT omgevingen. Daarnaast neem je incidenten en niet-standaard wijzigingsverzoeken aan welke binnenkomen via je collega’s. Hierbij werk je met de nieuwste producten, zoals Microsoft Azure, Microsoft 365 (SharePoint, Teams, Exchange Online) en WiFi en Security oplossingen.

Je krijgt veel vrijheid om je werk te doen zoals jij denkt dat je het beste resultaat behaalt op basis van de afgesproken SLA-tijd. Vanzelfsprekend is een brede technische kennis vereist welke je up-to-date houdt door het volgen van trainingen, uitvoeren van testen en zelfstudie. Verder word je gestimuleerd mee te denken met collega’s en management over hoe we klanten nog beter kunnen ontzorgen.

 

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

Naast je technische expertise communiceer je gemakkelijk. De dynamiek van het werken voor verschillende opdrachtgevers daagt je uit. Je bent enthousiast, positief kritisch en je lost graag problemen op voor de klant. Je bent nieuwsgierig in je vakgebied, houdt je kennis up-to-date en deelt deze waar nodig met collega’s.

  • Je bezit verschillende certificaten op het niveau van Microsoft MCSA en/of MCSE of aantoonbare kennis of praktijkervaring.
  • Afhankelijk van je ervaringsniveau heb je diepgaande kennis van:
    – Microsoft Windows Server;
    – Microsoft Exchange, Microsoft SQL en Microsoft SharePoint;
    – Microsoft Azure en Microsoft Office 365;
    – Microsoft Intune;
    – Verschillende back-up oplossingen van Altaro, Ahsay en Microsoft etc;
    – Microsoft remote desktop server;
    – Virtualisatie op basis van VMWare en/ of Hyper V;
    – Switches (HP, Cisco etc.) en Firewall (zoals SonicWALL, Fortinet en/of Cisco).
  • Optioneel heb je kennis en ervaring van:
    – C# .NET, Visual Studio, Visual Basic;
    – Android en Windows Mobile / CE / Windows 7 / 10;
    – Actuele (draadloze) netwerktechnologieën en Automatische Identificatie technieken

Wat bieden wij jou?

  • Een gezellige en informele werksfeer bij een ambitieus en groeiend bedrijf met een platte structuur;
  • Een stimulerende werkomgeving waar eigen initiatieven worden gewaardeerd en je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen met diverse vakgerichte opleidingen;
  • Afwisseling in werk, typen klanten en locatie: bij de klant, op kantoor en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
  • Een marktconform salaris( €4000-€5500) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en reiskostenvergoeding
  • Een laptop, telefoon en auto van de zaak.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Nieuw-Vennep

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 128384

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer