Full Stack Developer

september 15, 2022 0 Reacties

WVI Professionals
Maarssen

Beschrijving:

Ben jij een developer met een Can-do mentaliteit die graag een volgende stap wil maken? Kom dan het team Digital Innovation versterken!

Onze opdrachtgever is een service gedreven bedrijf die leunt op de IT. Het Digital Innovation team is dagelijks bezig om voor de gebruikers (zowel intern als extern) de ervaring zo optimaal mogelijk te maken.

Als team zijn jullie niet persé gebonden aan een specifieke Tech stack, maar proberen jullie iedereen te voorzien met de middelen die het beste passen bij de problemen die het op moet lossen (momenteel hebben we apps die draaien op PHP/Symfony, React, Python en C#).

Dit varieert van automatisering van simpele processen tot de implementatie van applicaties om een optimale ervaring neer te zetten voor gebruikers. Dit doen je uiteraard niet alleen, maar samen met de andere teams binnen de organisatie en externe partners. Daarom is het ook belangrijk om korte lijntjes te hebben en onderhouden met de andere teams.

 

Er is ruimte om nieuwe dingen te leren en deze door middel van kennis-deel sessies, pair programming en code reviews met elkaar te delen. Dit vinden wij namelijk erg belangrijk. Wij streven dan ook naar het gebruiken van best practices zodat code voor iedereen te begrijpen is. Wij hebben een goede developer experience hoog in het vaandel staan. Concreet houdt dit in dat projecten makkelijk lokaal te draaien zijn en het leuk en makkelijk is om aan bij te dragen.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

We zoeken een collega met HBO/WO denk en werk niveau of vergelijkbare ervaring. Je hebt een proactief, nieuwsgierig en zelfstandig karakter maar tevens vraag je wel om hulp als je vast loopt. Je bent een echte teamplayer want wij vinden collega’s niet alleen mensen waarmee je werkt, maar ook mensen waarmee je lol hebt. En verder;

 • Heb je inmiddels al 3-5 jaar werkervaring opgedaan als developer 
 • Voel jij je verantwoordelijk voor wat je maakt 
 • Documenteer je bij voorkeur processen in scripts en code
 • Gebruik jij tools als middel om een doel te bereiken
 • Onderbouw je graag jouw uitgesproken mening

Wat bieden wij jou? 

 • Een belangrijke functie in een uitdagende werkomgeving, in een leuk en innovatief team
 • Vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit
 • Vrijmibo’s en ieder kwartaal een legendarisch etentje
 • Jaarlijkse stedentrip
 • Premievrij pensioen
 • Flauwe kantoorhumor
 • Uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed salaris passend bij opleiding, ervaring en leeftijd
 • Thuiswerken in overleg

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Maarssen

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 127531

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31365254935

Solliciteer