Bagagemedewerker op Schiphol

november 18, 2022 0 Reacties

“Bagagemedewerker op Schiphol”

WVI Professionals
Schiphol

Beschrijving:

Voor één van onze grootste opdrachtgevers zijn wij op zoek naar echte aanpakkers die aan de slag willen in de hypermoderne bagagekelder van Schiphol. Ben jij pro actief en ben je niet vies van hard werken? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde als bagagemedewerker op Schiphol! Samen met je collega's zorg jij er iedere dag opnieuw voor dat alles op rolletjes loopt. Je bent voornamelijk werkzaam in de bagagekelder en verantwoordelijk voor dat bagage bij de juiste eindbestemming terecht komt. Denk hierbij niet alleen aan koffers maar, ook aan speciale bagage zoals rolstoelen, surfplanken, kinderwagens en kennels met huisdieren. Dit moet uiteraard snel maar vooral veilig gebeuren, maar dat is voor jou geen enkel probleem, want jij weet van aanpakken en jij vindt kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Uiteindelijk is jouw doel om ervoor te zorgen dat elke passagier blij wordt als zijn of haar koffer van de bagageband afrolt.

Functie eisen:

Wie ben jij:

• Fulltime beschikbaar bent (min. 3 diensten per week)
• Beschikt over rijbewijs B (min. 2 jaar)
• 8 jaar woonachtig bent in Nederland
• Niet in aanraking geweest bent met justitie i.v.m. het verkrijgen van een Verklaring van Geen Bezwaar

 

Wat bieden wij?

• Bruto uurloon van €12,63 per uur;
• Goede onregelmatigheidstoeslagen tot 190%!
• Een fulltime functie
• Reiskostenvergoeding van maximaal €11,40 per gewerkte dag
• Doorgroeimogelijkheden binnen de Luchthaven Schiphol 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Schiphol

Functie groep: Luchtvaart en Zeevaart

Specialiteit: Overig

Ref nr: 128772

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31365254935

Solliciteer