Goede kracht in dienst voor €300,-

Dit is wat wij voor je kunnen betekenen

0 +

Jaren ervaring

headhunting 1
0 +

Kandidaten gematcht

job search
0 +

Vacatures vervuld

process
0

Werkgevers geholpen

GOEDE KRACHT IN DIENST VOOR €300,-

Het gaat om banen die redelijk laag drempelig zijn, max MBO 2 en wat expliciet vermeld moet worden, zoals:

  • Kassamedewerker
  • Winkelpersoneel
  • Schoonmaker
  • Facilitair medewerker
  • Magazijnmedewerker
  • Productie medewerker
  • Bezorger
  • Productie medewerker
  • Klantenservice/callcenter
  • Horeca medewerker
  • interieur verzorger
  • Receptionist
  • (Functies waar ervaring niet vereist is) Inpakker – Order Picker / verzamelaar

Voor andere functies, MBO4 of hoger, vakmannen en schaarse functies gelden de normale W&S fee.

Verdienmodule

€300 start fee wordt gefactureerd op de eerste werkdag en dienst binnen 14 dagen betaald worden , Indien de werknemer niet op komt dagen op zijn eerste werkdag vervalt de start fee.


Daarna € 1,50 per gewerkte uur op basis van 40 uur tot maximaal 650 gewerkte uren. De verplichting voor doorbetaling stopt wanneer de werkzaamheden van de kandidaat stoppen of wanneer 650 uren bereikt zijn.


Elke begin van de maand krijgt de klant een factuur waarin standaard 40 uur per week wordt gefactureerd.
De uurtarief geldt alleen voor fulltimers ( vanaf 32 uur per week ) voor parttimers kunnen wij een tarief op maat afspreken.

Onze voordelen

headhunter

Gratis vacature plaatsen

Bij WVI staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant.

job seeker

Screening van kandidaten

We matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

resume

Snel toegang tot een CV

Het volledige CV van elke kandidaat is eenvoudig op te vragen en in te zien na het aanmaken van een werkgeversprofiel. Daarnaast krijg je van ons ook het kandidaatverslag toegestuurd.

privacy

Zeer scherpe bureau fee

WVI hanteert zeer scherpe vergoedingen. Het eerste deel voldoe je na ondertekening van het contract, het tweede deel na het einde van de proeftijd.

id

No Cure - No Pay

No-cure, no-pay. Aanmelden is gratis, niets moet en alles mag. Je betaalt pas als wij de perfecte kandidaat aan jouw vacature gekoppeld hebben. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste kandidaat voor jouw organisatie.

project management

AVG Proof

Alle kandidaat- en persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen. Wil je precies weten hoe we omgaan met privacygevoelige informatie? Lees dan onze toelichting in het privacybeleid.

De werkwijze

De klant gaat akkoord met de tarief en de voorwaarden en levert de nodige informatie ( vacature omschrijving, informatie werkplek , collega’s , arbeidsvoorwaarden)
WVI publiceert de vacature anoniem op haar site en eventueel op andere vacatures sites en begint de werving naar de juiste match. WVI werft en levert de profielen. De geleverde profielen zijn allemaal door ons voor gescreend en gesproken.
Werkgever selecteert de juiste profiel en bij een match informeert werkgever WVI en gaat werkgever een arbeidsrelatie aan met de werknemer.
Werkgever stuurt WVI een kopie van de contract ter bevestiging van dienstverband.
Hierna factureert WVI maandelijks aan de werkgever, betalingstermijn 14 dagen.

De huisregels 

 1. Werkgever is verplicht WVI in kennis te stellen wanneer ze een kandidaat van WVI In dienst willen nemen.
 2. Kandidaat mag ook niet door werkgever aan derde beschikbaar te stellen
 3. Indien werkgever een kandidaat zonder overleg in dienst neemt binnen 6 maanden na dat wij deze kandidaat hebben voorgesteld dan is hij WVI een vergoeding van €2000 verschuldigt.
 4. Niet-functierelevante vereisten die bovendien (kunnen) leiden tot (in)directe Discriminatie kunnen niet door de inlener worden gesteld.
 5. Bij vervanging van de arbeidskracht gelden dezelfde bovengenoemde tarieven.
 6. Het is de inlener verboden om arbeidskrachten ertoe te bewegen om een arbeidsovereenkomst, dan wel een andersoortige arbeidsverhouding met een andere onderneming aan te gaan, met de bedoeling de arbeidskrachten middels deze andere onderneming in te lenen
 7.  WVI is niet aansprakelijk over het niet-presteren van de kandidaat, Werkgever bepaalt zelf of hij de kandidaat geschikt vindt.
 8. Werkgever vrijwaart WVI volledig tegen alle voorkomende aanspraken.

Over WVI Professionals

WVI is al sinds 2006 een begrip binnen de Nederlandse Werving & Selectie. Door ons creatieve proces, betrokken en ervaren team zijn we een ware vacature specialist. Onze focus ligt bij de wensen van de kandidaat en werkgever, zo komen we tot mooie langdurige arbeidsrelaties. WVI is een multiculturele organisatie en streeft naar het neerzetten van een match zonder vooroordelen. Ons opendeur beleid en transparante manier van communiceren zorgt voor een frisse en vlotte aanpak. Iedereen mag aankloppen, jij dus ook! Dus wilt u een goedkoop personeel werven? Neem dan gerust contact met ons op!

Algemene Voorwaarden

Op deze werkwijze is de Algemene voorwaarden van WVI van toepassing.

Neem gerust contact op!