WVI logo 4

Wilco

Accountmanager Adviseur Horeca, catering & events
0365254935 0365254*** toon
aanvraag@wviprofessionals.nl

Over mij

Wilco is een enthousiaste en welbespraakte man die in Dronten woont. René is getrouwd en heeft de Nederlandse nationaliteit. Hij vindt zelf dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

Opleiding

MBO4 2020

SVH cursus Leermeester keuken

MBO3 2019-2020

SVO Vakopleiding Visspecialist

BBL 2013-2018

Deltion zelfstandig werkend kok

BOL 2009-2012

Landstede eerste verkoper detailhandel

Werk & Ervaring

10/01/2018

Chefkok/ Zelfstandig werkend allround keukenspecialist/ Teamleider

Werkzaamheden: Opstarten van nog niet bestaand visrestaurant, volledige keuken beheren, functioneren als teamleider, aansturen en leidingeven aan personeel in keuken en bargedeelte, HACCP bijhouden en optimaliseren, gerechten calculaties, aanpassen en optimaliseren van recepturen en kwaliteitsaanpassingen aan producten, recepturen ontwikkelen, menukaarten maken, personeel inwerken, leerlingen opleiden en begeleiden, meeneemmaaltijden ontwikkelen en maken, vis fileren en bewerken, afwaswerkzaamheden, sollicitatiegesprekken, vergaderingen van teamleiders bijwonen, diverse werkzaamheden in de winkel en rokerij.

01052017 - 01102018

Souschef/leerling zelfstandig werkend kok

Werkzaamheden: Volledige keuken beheren en leidinggeven aan personeel zowel in de keuken als bediening, zelfstandig inkoop beheren en optimaliseren ,allround werkzaamheden omtrend de keuken, Eigen partie beheren, Voorbereidingen voor lunch/diner/, meegeven van lunch/diner/ Bijhouden en optimaliseren van de HACCP in het bedrijf. gerechten calculaties,menukaarten maken, personeel inwerken, leerlingen opleiden en begeleiden, vergaderingen van directie bijwonen, diverse voorbereidingen met sousvide en moleculaire kooktechnieken, gerechten afmaken aan tafel ,gasten adviseren en bedienen,afwas werkzaamheden.

Wees de eerste om “Wilco” te beoordelen;

Jouw algemene beoordeling van deze vermelding