cropped WVI logo 4

Kevin

bedrijfsleider Industrie en productie Logistiek Management
0365254935 0365254*** toon
aanvraag@wviprofessionals.nl

Over mij

Als logistiek professional denk ik niet in problemen maar zie het als een uitdaging en ben dan met het team op zoek naar slimme oplossingen. Ik ben hierin daadkrachtig, zelfbewust, flexibel en stressbestendig. Verder ben ik duidelijk in de communicatie en consequent, maar stel mijzelf bescheiden op. Kortom een echte People manager met een gezonde hands on mentaliteit. Ik heb in mijn logistieke loopbaan bewezen dat ik naar een logistieke stroom kan kijken en samen met het team deze stromen slimmer kan laten lopen, wat resulteert in langdurige oplossingen.
Persoonlijke aanvulling;
Ik ben 8 jaar Buiten Gewoon Opsporingsambtenaar geweest en ben in 2013 Koninklijk onderscheiden voor het mede verzorgen van de veiligheid tijdens de inhuldiging van Koning Willem Alexander. Trots op!

Opleiding

HBO Logistiek Management

CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleraar)

HAVO op het Sint-Bernard College te Hillegom

• Hef en Reachtruck certificaat

Werk & Ervaring

✓ Warehousemanager Solar NRG September 2017 – 2020

De werkzaamheden bestonden onder andere uit het bijhouden en beheersen van de voorraad, zorgen voor het proces tijdens het transport, op de hoogte zijn van de dagelijkse activiteiten, de 10 logistiek medewerkers motiveren om hun werkzaamheden zo goed als mogelijk uit te voeren, de productiviteit op peil houden en zorg dragen voor een schone en opgeruimde werkvloer was hier een onderdeel van.

✓ Zelfstandig ondernemer KG Installaties Januari 2017 – September 2017

De werkzaamheden bestonden onder andere uit het monteren en aansluiten van zonnepanelen en het verrichten van managementactiviteiten in de logistieke sector.

✓ Senior Teamleider Gemeente Rotterdam Augustus 2007 – november 2016

In de functie van Senior teamleider heb ik op diversen locaties in verschillende disciplines leidinggegeven. Een aantal samenvattingen; ✓ Afdeling Parkeervoorzieningen; • Medeverantwoordelijk zijn voor implantatie van de scanwagens binnen de afdeling beheer, fiscale controle en ondersteuning. De scanwagens worden ingezet bij handhaving bij het parkeren in de gemeente Rotterdam. Hierbij hoorde ook de eindverantwoording voor 4 teamleiders en 150 fiscale controleurs. ✓ Toezicht & Handhaving; • De werkzaamheden bestonden onder andere uit het richting geven aan de afdeling op tactisch niveau en het inrichten en aansturen van de afdeling om te komen tot realisatie van tactische en operationele doelstellingen met een doorlooptijd van een middellange termijn. Ook het aansturen van 4 teamleiders met elk een team van 25 boa`s behoorde hierbij. ✓ Projectmanager; • De werkzaamheden bestonden onder andere het opzetten, uitwerken en implementeren van verschillende projecten; onder andere betekeningen, leerplicht, huisvuil, studiefinanciering, specialistische opleidingen, het opzetten van capaciteitsmodel en het terugdringen van verzuim. Een opleidingstraject te starten voor GBA-medewerkers, om het niveau op het juiste peil te krijgen en behouden. Een nadrukkelijke rol spelen in het werving- en selectietraject aangaande GBA-teams.

✓ Supply Chain manager YACHT Januari 2007 – Augustus 2007

Het opzetten van de afdeling Logistiek, samen met de afdeling resource een mailing lijst opzetten en het bezoeken van potentiële klanten. Hierbij hoorde ook het uitbouwen van de logistieke afdeling in Rotterdam en het samenvoegen met de logistieke afdeling in Voorburg.

✓ Logistiekmanager Geldnet/ Group 4 Securicor Januari 2001 – Augustus 2006

Aansturen van 2 coördinatoren en indirect de 85 medewerkers. In deze functie was ik eindverantwoordelijk voor het totale waarde proces, in dit proces liepen verschillende bedrijfsprocessen door elkaar waaronder het verwerken van de waarde van de Albert Hein, Aldi, Servex, en andere grote klanten. Verder lag in deze functie de focus op het onderhouden van het regionale klantenbestand en met klanten meedenken naar het waar mogelijk verbeteren van de kwaliteit en toepassen van kostenbesparing.

✓ Logistiek Manager Hoogvliet B.V. januari 1996 tot december 2000

Aansturen personeel direct 4 hoofd uitvoerders indirect 90 medewerkers. Verzorgen perioderapportages aan de adjunct-directeur. Eindverantwoordelijk voor de transportplanning van 35 vrachtwagens en 700 ritten per week.

Vaardigheden

Lean
BOA

Wees de eerste om “Kevin” te beoordelen;

Jouw algemene beoordeling van deze vermelding